Предшколски ранец 3D 32x27x10, Mickey

750 ден

единечна преграда
два странични џебови
прилагодливи ремени
слика 3D
водоотпорен текстил Предшколски ранец 3D 32x27x10, Mickey

SKU: 92036 Категорија