Полн несесер со 2 патента Glitter 20x13x4.5, Minnie

550 ден

две прегради наполнети со:
12 бои на моливи
12 бои на фломастери
2 графитни моливи
2 хемиски линии, острилка,
гума водоотпорен текстил
12 бои на моливи

SKU: 91060 Категорија