Несесер Glitz star

570 ден

Несесер за моливи Double Decker Sazio се издвојува со својот оригинален дизајн и е изработен од висококвалитетен материјал. Исполнет е со училишен прибор и содржи: 12 дрвени боички „Сазио“, 12 фломастери „Сазио“, 2 графитни моливи, 2 пенкала, острилка за моливи , гума за бришење и линијар.