Молив HB 6/1 Carioca

100 ден

– лесно се остри
– рециклирачка пластика
– издржлива мина која не се крши
при острење
– лесно се острат
– квалитетни и лесни за користење
– долготрајни следови при пишење

SKU: 43091 Категорија