Пастелни маркери 12/1

45 ден

– квалитетно тело за удобно држење и
користење
– бојата на телото е боја на мастилото
– удобно капаче со можност да се
закачи за тетратка или картон
– долготрајни следови од пишување

SKU: 43035 Категорија