Миризлив маркер

90 ден

Достапен во четири различни бои и четири различни овошни мириси. На база на алкохол со наведнат врв со дебелина на печатење од 1мм – 5мм. Погоден за пишување на хартија. Брзо се суши, не се истура.

Нема на залиха

SKU: 140070 Категории ,