Парти топчиња-декор за торта/колачи 6/1 сет СИНО

100 ден

Боја: СИНА

Во сетот влегуваат 6 стапчиња од кои:

  •  4 х 10 cm
  • 2 х 15 cm
SKU: 95651 Категорија