Парти ѕидни знаменца сини 1/1

145 ден

Опис на сет: 20/1 Д: 360 cm
Опис на знаменца: 17,8 x 15,5 cm
Боја: ЗЛАТНО-ЦНРА

SKU: 95631 Категорија