Сет пиштол за силикон+две стапчиња

210 ден

 

Димензија 11,5*11цм

Напон 20w

Време на загревање 3-5мин

Работна температура 180-200степени

Проток на лепак 6-8г/мин

Содржи прекидач за вклучување и исклучување

Пречник Ø7,0-7,5мм

 

 

SKU: 437001 Категории ,