КРАФТ ПЛИШАНА ТРАКА СО СВЕТКИ МИКС, 30ЦМ, 25КОМ

70 ден

ДИМЕНЗИЈА 36*10*1

ТЕЖИНА 28ГР.

SKU: 137482 Категорија