КРАФТ ДРВЕНИ СТАПЧИЊА МИКС, 88ММ, 100КОМ

150 ден

ДИМЕНЗИЈА 15,5*10*1,5ЦМ

ТЕЖИНА 44Г.

SKU: 137244 Категорија