Зоки Поки

200 ден

II одделение

Мека корица

Автор – Оливера Николова Ова е книга за Зоки Поки, урбаното дете кое со своите итроштини остана врежан во меморијата на многу генерации. Оваа книга повеќе од половина век е задолжителна лектира во основните училишта.

Нема на залиха

SKU: 9100111 Категории ,