Сказна за детето Вилен

200 ден

 

IV одделение

Мека корица

„Сказна за детето Вилен” е новела за деца на македонскиот писател Глигор Поповски. Новелата е опишана во сказна. Таа е напишана допадливо, и го привлекува вниманието на децата. Оваа новела е задолжителна лектира за трето одделение.

SKU: 9100093 Категории ,