Касни порасни

180 ден

 

Мека корица

Петре М. Андреевски Преку куси, интересни песнички, авторот Петре М. Андреевски ни покажува дека е многу важно да јадеме овошје и зеленчук бидејќи тие се многу важни за нашето здравје. „Касни- порасни” е изборна лектира за второ одделение.

Нема на залиха

SKU: 9100120 Категории ,