Девојките на Марко

220 ден

За VIII одделение

Мека корица

Девојките на Марко е приказна која ја започнува едно мало детенце по име Славе. Тој има двајца браќа – Марко и Диме. Марко е најстариот брат и служи во војска. Славе кажува дека Марко ќе дојде на отсуство од војската. Во меѓувреме разговара со брат му, Диме, кој му кажува дека отсуството од војска е најважно, бидејќи треба да се знаат начини да се насмеат девојките… Славе е ужасно збунет и воопшто не знае што да направи… Изданието е задолжителна лектира за осмо одделение.

Нема на залиха

SKU: 9100175 Категории ,