Црни и жолти

230 ден

За VI одделение

Мека корица

Црни и жолти е збирка со детска поезија на македонскиот писател Славко Јаневски. За првпат, книгата била објавена во 1967 година, а подоцна има доживеано поголем број изданија. Долго време, таа е дел од задолжителната лектира на учениците во шесто одделение.

Нема на залиха

SKU: 9100154 Категории ,