Дупчалка со 4 перфорации црна

450 ден

Метално тело со 4 перфорации

Перфорирање до 20 листови

Растојание помеѓу перфорации 80 мм

Перфорации 12мм

Подесувачки механизам

SKU: 81080 Категорија