КАНЦЕЛАРИСКИ СТОЛ RFG NEXT ЦРН ЕРГОНОМСКИ

21.990 ден

  • Ергономски работен стол Next е со висок квалитет, удобност и комфорт.
  • Безкомпромисно решение за удобно седење, кое наполно го заслужува епитетот – следно ниво на седење!
  • Ергономскиот стол Next е носител на SGS сертификат и е поректиран така, да се приспособи кон телото, за да го почувствате конфортот при седење.
  • Модерниот дизаајн е во комбинација со удобно седло и анатомски наслон, кои се изработени целосно од висококвалитетен материјал Меш.
  • 3D регулирирачки подлактници, механизам кој се  заклучува  во четири работни позиции.
  • Ергономскиот стол е со регулирање на  длабочина на седење и лумбална поддршка, кое ви овозможува да се насладите на вистински комфорт.
  • Ергономскиот стол Next е олицетворение на удобност и задоволство додека седите.!
  • Гаранција: 3 години.
  • Носивост: до 130 kg.
SKU: 4960 Категорија