КАНЦЕЛАРИСКИ СТОЛ LUCCA HB

8.990 ден

ЛУМБАЛНА ПОТПОРА

ФИКСИРАНИ ПОДЛАКТИЦИ ХРОМИРАНИ

РЕЛАКС МЕХАНИЗАМ

СЕДЛОТО Е ИЗРАБОТЕНО ОД ПОЛИУРЕТАНУВА ПЕНА

ТАПАЦИРАНО СО ПЛАТНО

НАСЛОНОТ Е ИЗРАБОТЕН ОД МРЕЖА ВО КОМБИНАЦИЈА СО ПВЦ

ХРОМИРАНА ОСНОВА

ГАРАНЦИЈА 2 ГОД.

НОСИВОСТ ДО 120КГ.

ДОСТАПНИ БОИ ЦРН,ЦРВЕН,СИН

SKU: 4078 Категорија