КАНЦЕЛАРИСКИ СТОЛ LARGO

5.900 ден

НОСИВОСТ ДО 120КГ.

ГАРАНЦИЈА 6 МЕСЕЦИ.

ДОСТАПНА БОЈА ЦРНА

Шифра: 2937 Категорија: