КАНЦЕЛАРИСКИ СТОЛ KENDO

4.850 ден

НОСИВОСТ ДО 80КГ.

ГАРАНЦИЈА 6МЕСЕЦИ

ДОСТАПНА БОЈА ЦРНА

SKU: 1737 Категорија