КАНЦЕЛАРИСКИ СТОЛ FORCE

10.900 ден

ЕРГОНОМСКО СЕДЛО И НАСЛОН ,ИЗРАБОТЕНИ ОД

ВИСОКО КВАЛИТЕТНО ПЛАТНО,

ФИКСИРАНИ ПВЦ РАЧКИ И ОСНОВА

РЕЛАКС МЕХАНИЗАМ

ГАРАНЦИЈА 2 ГОД.

НОСИВОСТ ДО 120КГ.

ДОСТАПНИ БОИ МЕНТА,СИВ,ЦРН,ЦРВЕН,СИН,ЛЕМОН

БЕЛА ОСНОВА

SKU: 3685 Категорија