ГЕЈМЕРСКИ СТОЛ MAXGAME

12.000 ден

РЕГУЛИРАЧКА ЛУМБАЛНА ПОТПОРА

ПОТПОРА ЗА ГЛАВА

ПОВЕЌЕ НАМЕНСКИ МЕХАНИЗАМ,ЗАКЛУЧУВАЊЕ ВО

ПОВЕЌЕ ПОЗИЦИИ

АНАТОМСКО СЕДЛО И НАСЛОН ИЗРАБОТЕНИ ОД

ПОЛИУРЕТАНОВА ПЕНА ТАПАЦИРАНИ СО ВИСОКО КВАЛИТЕТНА PU КОЖА.

ГАРАНЦИЈА 2 ГОД.

НОСИВОСТ ДО 150КГ

Шифра: 4546 Категорија: