Сет воз

1.400 ден

• Поттикнете ја фантазијата на вашите деца со забавен сет.
• Децата можат да создадат свои возбудливи авантури на железницата со овој сет воз со шини.
• Повеќечасовна забава каде децата можат да импровизираат и менуваат форми.
• Реалистични звуци од воз и испуштање чад.
• Движење по шините.
• 2 вагони.
• Производот користи 4 x 1.5 V AA кои не се вклучени во пакувањето.
• Димензии на производот: 75x36x9 cm.
• Димензии на пакувањето : 54x36x8 cm.

Нема на залиха

SKU: 31541 Категорија