Kутија со алат

400 ден

• Кутија со алат за најмалите мајсторчиња. Ги има основните градежни алати-бонсек,пила,мутери,штрафови,клучеви.
• Производот не користи батерии.
• Димензии на производот: 28x14x12 cm.

Нема на залиха

SKU: 30686 Категорија