Роденденско зајче

130 ден

Малото зајаче го слави својот прв роденден. За да биде возбудата поголема роденденот е на Божиќ.
Што мислите кој му го донесе најубавиот роденденски подарок?
Прекрасна бајка со неодоливи 3Д илустрации во која ќе ужива целото семејство.

Нема на залиха