Не плаши се од докторот

570 ден

На децата ќе им се допадне најфиниот доктор што го сретнале досега! Тој секогаш се грижи за свите пациенти. И ти можеш да му се придружиш. Стави го волшебниот стетоскоп на градите или на стомачето на пациентот и слушни ги звуците и грижливите зборови на докторот. По посетата на нашиот доктор, вашето дете веќе нема да се плаши од лекарски прегледи!
Издавач
Просветно Дело
Повез
Тврд
Јазик
Македонски
Година на издавање
2016
Број на страници
10
Димензии
24,00×26,50×15,00
Тежина гр.
500,00
Писмо
Кирилица