Малиот полицаец

650 ден

Здраво јас сум Алекс! Дали сакаш да дознаеш повеќе за безбедноста на патиштата и за сообраќајните правила?
Тогаш, ајде да си играме!
Одговори ги прашањата користејќи го волшебниот семафор и научи се за работата на еден полицаец.
Издавач
Просветно Дело
Повез
Тврд
Јазик
Македонски
Година на издавање
2016
Број на страници
16
Димензии
29,00×22,00×2,00
Тежина гр.
622,00
Писмо
Кирилица