Малиот доктор

650 ден

Здраво, јас сум Алекс! Дали сакаш да научиш интересни факти за твоето тело? Тогаш ајде да си играме!
Одговори ги прашањата користејќи го волшебниот термометар и ќе бидеш на пат да станеш вистински доктор!
Издавач
Просветно Дело
Повез
Тврд
Јазик
Македонски
Година на издавање
2016
Број на страници
16
Димензии
29,00×22,00×2,00
Тежина гр.
622,00
Писмо
Кирилица