Диносауруси

490 ден

Со оваа книга, едиција „Малиот генијалец“ им ги приближува на најмалите тајните од светот на диносаурусите. Тие ќе откријат фасцинантни податоци за најизвонредните животни кои некогаш постоеле на Земјата. Со која брзина трчале, со што се хранеле, колку тони тежеле или на кои денешни животни личеле се само дел од сатапените прашања, а со електорнскиот молив децата можат да ги дознаат точните одговори веднаш.
Издавач
Просветно Дело
Повез
Тврд
Јазик
Македонски
Година на издавање
2016
Број на страници
30
Димензии
29,50×26,00×1,00
Тежина гр.
461,00
Писмо
Кирилица

Нема на залиха