TookyToy Предизвици за сложување на облици

595 ден

Дозволете им на вашите малечки да создадат различни суштества, лица и форми со нашата дрвена сложувалка! Сложувалката со светли бои помага да се развијат креативните вештини и им овозможува на детската имагинација да креира свои загатки! Димензии: 22x22x6cm.

Нема на залиха

SKU: 100279 Категорија