TookyToy – Октагон 7 во 1

3.990 ден

Големиот дидактички октагон е нова играчка од лабораторијата за мали генијалци и играчка која содржи речиси се што е потребно за оваа возраст на деца кога станува збор за развојот на детските способности.

Од лавиринти, запчаници, дидактички блокови и други активности, овој комплет 7 во 1 е уникатна играчка за нивното растење.

Димензии: 31x27x35cm.

Нема на залиха

SKU: 100342 Категорија