TookyToy Магнет Ноева барка

1.150 ден

Играчката има 10 блокови со слики од животни и 15 двострани табли со 30 шари со различни нивоа за уредување. Како Ное, мора да ги усогласите животните на арката за да ја наполните целата табла. Играчката развива рачни вештини, логично размислување и ќе ја подобри концентрацијата на вашето дете. Димензии: 25,5×20×2,5cm.

Нема на залиха

SKU: 100303 Категорија