TookyToy Ловење риби и балансирање

1.750 ден

Додадовме уште едно ниво на игра на традиционалната магнетна игра и ја искомбиниравме со игра за балансирање на редење, игра за броење и сет за повлекување, сите во едно!

Секоја игра доаѓа со две стапчиња, 13 магнетни риби, 4 отстранливи стапчиња за редење, 1 дрвена игла и конец, кит за редење и ткаенина од торбичка.

Димензии: 21,8×22×4,5cm

Нема на залиха

SKU: 100351 Категорија