TookyToy Кампување – дрвен сет

1.850 ден

Одете во авантура со овој RV, овој сет за игра е полн со функции и работи што треба да ги правите на одмор. Децата можат да патуваат секаде со својата имагинација. Додатоци вклучуваат минифигури, шатор, куче, камера, оган и гитара за пеење околу огнот ноќе.

Димензии: 29,6×16,6×22,5cm.

Нема на залиха

SKU: 100310еду Категорија