TookyToy Игра со блокови

1.400 ден

Создадете нови приказни за да им кажете на вашите пријатели со играта за појавување на сенки на Tooky Toy! Создадете ликови со стапови и форми, а кога ќе падне ноќта, засветете ги и гледајте како сенките ја раскажуваат вашата приказна! Совршена играчка за развој на креативна имагинација, како и развој на вештини за раскажување приказни!

Димензии: 24х18х6см.

Нема на залиха

SKU: 100287 Категорија