TookyToy Дидактички коци

1.500 ден

Играњето со дрвени коцки им помага на децата да препознаат различни форми и бои и ја поттикнува креативноста. Комплетот доаѓа со дрвени коли. Прекрасно завршените дрвени блокови се обоени со нетоксични бои.

Димензии: 28х18х18см.

Нема на залиха

SKU: 100244 Категорија