TookyToy Дидактичка кула – Медо

990 ден

Дрвена дидактичка кула за редење со 5 различни бои.

Оваа играчка поттикнува координација рака-око, како и моторни вештини. Тоа им помага на децата да ја чувствуваат и разберат големината и пропорцијата. Може да се користи и за учење основни бои и броење до 5.

Нема на залиха

SKU: 100299 Категорија