TookyToy Блокови Montesori сет

1.700 ден

Создадете различни форми со нашиот мултифункционален блок сет. Различните форми на блокови им овозможуваат на децата да ја пуштат својата имагинација и да создаваат различни форми. Покрај тоа, некои од блоковите содржат и мониста за да го задржат вниманието.

Димензии: 18х18х4см.

Нема на залиха

SKU: 100243 Категорија