TookyToy 3D Табла со диви животни

710 ден

3D инсертите поттикнуваат координација на рака-око, моторни вештини и креативни способности. Вметнете со големи дрвени 3D животни, исечени од чинијата, а задачата на најмалите е да ги стават во нивната положба според нивната форма. Димензии: 30x21x2cm

Нема на залиха

SKU: 100325 Категорија