TookyToy 3D сет град

1.400 ден

Играта се состои од фигури на луѓе, згради и патокази кои го учат детето на сè што може да види во градот. Наменет е за деца постари од 3 години и е идеален за развој на имагинација и перцепција, но и за разбирање на надворешната средина.
Димензии: 30×22×2,7cm.

Нема на залиха

SKU: 100348 Категорија