Tooky Врзување – Мала фарма

765 ден

Играта за врзување помага да се развијат фини моторни вештини кои се важни за раниот развој на детето. Ова е забавен начин за зајакнување на малите прсти и развој на движење. Децата ќе се забавуваат со часови, наложувајќи ги коцките и ставајќи ги на конецот. Исто така, ова е прекрасен начин за учење бои, бројки и форми. Секое парче е изработено од квалитетно дрво и обоено со нетоксични бои.
Димензии: 6,5x27cm
Возраст: 12м+

Нема на залиха

SKU: 100128 Категорија