Tooky Табла со зеленчук

600 ден

Едукативен сет со кој децата ќе учат за зеленчукот.
Ја развива координацијата рака-око, ја зголемува можноста за логично расудување и препознавање, како и вештини за решавање проблеми.
Изработен од квалитетен и долготраен материјал.
Димензии: 30×22,5×1,5cm
Возраст: 18м+

Нема на залиха

SKU: 100152 Категорија