Tooky Игра за броње – 20во1

1.050 ден

Сетот содржи 20 различни сценарија.
Најдете ги животните, избројте ги и означете ги на таблата. Играта стимулира учење на броеви и броење, меморија, решавање проблеми, концентрација и моторна координација.
Димензии: 20x20x3,5cm
Возраст: 3+

Нема на залиха

SKU: 100172 Категорија