Tooky Игра – Логичка низа

990 ден

Оваа игра е класика на сите времиња и ќе обезбеди часови интерактивна забава за децата додека ги учат основните бои и учат да следат шаблони. Логичката игра е во кутијата и доаѓа со песочен часовник и 30 картички со шаблони.
Димензии: 22x17x4cm
Возраст: 3+

Нема на залиха

SKU: 100176 Категорија