Сeдиште Kikka Boo – O’RIGHT

7.490 ден

Безбедност, удобност, тежина, соодветни материјали. Забавен и ангажиран дизајн за бебето. Сето тоа е она што го барате и што едно седиште за во автомобил треба да го има.

• Наменето за дечиња од самото раѓање до 25 кг.
• За дечиња до 9 кг се поставува во обратен правец од движењето на возилото. За дечиња од 9 до 25 кг се поставува во правец на движење на автомобилот.
• SPS – Sideimpactprotection – систем за странична заштита за поголема безбедност.
• Easy-Fix belt system- лесно поставување на седиштето
• 4 позиции на наслонот за седиштето.
• Многу големо и удобно седиште.
• Многу квалитетен материјал кој не поти, го пропушта воздухот.
• Меко и удобна помошна подлога за помали дечиња.
• Систем за безбедност со 5 точки на поврзување.
• Материјалот се вади и може да се пере.

Нема на залиха

SKU: 550049 Категорија