Релаксатор Kikka Boo – Twiddle

7.590 ден

Еден од најголемите подароци што можете да му ги дадете на вашето дете е дарот на удобност. Релаксаторите се благотворно и забавно решение за новороденчиња и мали деца. Целосно безвучен режим кој ќе овозможи лесно и удобно заспивање.

• Наменет за бебиња до 9 кг.
• Специјален дизајн на седиштето, тип гнездо кој овозможува максимална удобност.
• Многу мек, пријатен материјал за бебешката кожа.
• Целосно безвучен режим кој ќе овозможи лесно и удобно заспивање.
• Електронска смарт технологија за контрола која ја препознава тежината на бебето и автоматски ја одредува и одржува брзината на лулање.
• 5 брзини на лулање.
• 12 мелодии, 2 со звуци од природата.
• Контрола на јачината на звукот.
• Подесување на лулањето во временски интервали на 8, 15 и 30 минути.
• Безбедносен систем со 5 точки на поврзување.
• EN16232 сертификат за безбедност.
• Работи со 4 x AA батерии за основната машина и 4 x ААА батерии за делот со играчките. Батериите се купуваат дополнително, не се вклучени во пакетот.
• Адаптер вклучен во пакувањето..

Нема на залиха

SKU: 550180 Категорија