Релаксатор Kikka Boo – FELICE минт

4.590 ден

Felice релаксаторите се благотворно и забавно решение за новороденчињата и малите деца. Неговoто умерено лулање ќе направат вашето бебе како да лета на мек облак.

• Наменет за деца до 9kg.
• Целосно безвучен режим кој ќе овозможи лесно и удобно заспивање.
• Музика.
• Контрола на јачината на звукот.
• Подесување на лулањето во временски интервали.
• 2 позиции на подесување на седиштето.
• Производот може да работи на адаптер(вклучен со производот) и батерии(не се вклучени со производот).

SKU: 55467 Категорија