Прекривка за целосно повивање (сива)

990 ден

Произведена од 100% памучна ткаенина прекривката целосно се прилагодува на големината на вашето бебе.

• Бебињата често се будат откако ќе заспијат.Ставањето на рачињата во прекривката ги прави да се чувствуваат безбедно,и да не се будат при движење на рачињата.Произведено од 100% памучна ткаенина целосно се прилагодува на големината на вашето бебе.

Нема на залиха

SKU: 900539 Категорија