Креветче Kikka Boo – DAY and NIGHT

5.790 ден

Креветчето обезбедува целосна удобност и добар сон на вашето дете.Креветчето е компактно удобно и безбедно за детето.

• Наменето за бебиња од самото раѓање до 36 кг.
• 2 нивоа за поставување на душекот. Првото ниво лесно се поставува со патент.
• Комфорна подлога за пресоблекување.
• Тенка подлога душек.
• Тркалца за полесно движење.
• Џеб за играчки на едната страна.
• Отвор со патент на едната страна за полесен пристап.
• Многу лесно за склопувње.
• Торбица за носење.

Нема на залиха

SKU: 55511 Категорија